Tors 24/7 2008 - aktivitetsdag

Så är vi nu i Båstad. Kom till Kastrup igår eftermiddag, Kajsa landade en timma senare, från Palanga, så vi kunde åka till Båstad tillsammans. Funkar nästan alltid. Kanonbra. Blir kanske till och med ännu bättre nu när... visst ja. Den historian tar vi en annan dag. Hehe
Hämtae H&M i Skälderviken, sen till vårt ockuperade hus. Skinande blankt, nästan misstänkt rent. Undrar om Tuttan & co haft fest...??? Men det man inte vet har man ju som bekant inte ont av. Spelade lite improviserad volleyboll på kvällen.
Idag har vi kört Go Cart, riktigt race alltså. Mycket kul. Det har vi lovat varandra att göra om nästa år eller gång tjocka släkten från Österrike är här.
Resultat kvalificering;
Victor 49,27
Emil   49,36
Tuttan 49,75
Uffe    49,91
Niki     52,64
Julia  53,02

Slutresultat i racet;
Viktor - snabbaste varv 47,78
Emil  48,05
Uffe    49,57
Julia  50,21
Niki    51,22
Tuttan 49,45

Vi startade i omvänd ordning, Victor sist alltså, men den rackarn vann iallafall. Nästa år ska jag tränga honom av banan. Det Gjorde jag med både Tuttan o Julia. Dom hävdade efteråt att jag körde ojust, men det tycker inte jag. Bara puffade bort dom när dom låg i vägen... eller?...
Sen körde jag ett par varv med Hilda i en bil med två parallella sitsar. Bred som bara den. Hilda tycke det va riktigt roligt, o ska köra själv nästa år.
Vi spenderade sen en o en halvtimme i bilen, jagande kors o tvärs över Bjärehalvön, i ett försök att vinna en cykel åt Hilda. Detta i en tävling som gick i Radia Båstad. Cykeln vann vi dock inte, men det vär lite nära ändå... :-)

Imorgon lämnar vi alla detta vackra soliga Båstad. Tut & co åker tillbaka till sitt alpland, o jag o emMen åker till Tallin.
Då blir denna överbefolkade lägenhet tom igen. Fast så hemskt överbefolkad den kanske inte är, vi har ju trots allt sju sängplatser.
Fast först ska vi grilla på balkongen. Äta Sparrispotatis (aldrig sett eller hört talas om förns idag) samt kantarellsås. Svenska kantareller. Billigare än dom Littauiska som såldes i samma affär. Ur led är tiden. :-)

Konkurrensen från Österrike


Startuppställningen


Prispallen


Hilda o jag med dubbelkommande

Comments
Postat av: Tuttan

Glöm nu inte bort historian en annan dag, nu när du gjort alla nyfikna! Hehe.

2008-07-27 @ 22:15:57

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0