Ons 28/5 2008 - ändrade planer

nu är jagåter från Serbien. Alltid lika spännande att åka dit. Man vet aldrig vad som händer. Lite vilda västern kan man säga. Men som sagt; välbehållen hemma. Varmt va det föresten 36,5 grader. Här i Budapest är det "bara" 33...
Skulle ju på kundbesök i Varberg nästa vecka, men nu är det ändrade planer. Åker till Stuttgart för ett annat  (o mycket viktigare) besök. Det hela planerades hux flux igår. Så nu blir det så att jag åker till Sverige (Köpenhamn alltså...) på Lördag. Landar inte föränn 15,40, så jag missar nog Hildas fotbollsmatch... Hoppas Hilda o Maja har tid med mej i helgen. Kajsa har bara lite tid, eftersom hon ska jobba from söndag. Ja just det. Kajsa fixade nästan gratis flygbiljetter från CPH till Stuttgart, o därifrån till Budapest. Som sagt bra med en flygande dotter :-)
Annars går livet här lite på halvfat, man är inte riktigt lika effektiv i värmen. Bara att erkänna :-)
Ikväll blir det GOA. Sitter så klart ute!!!
Imorgon blir det lite tufft. Går ju med lilla o stora m(M) på Trttis på torsdagar. Vi brukar gå lite tidigare, redan vid halv sjutiden, så att lilla m inte ska bli för trött o gnällig. Hursom; Nu har det slumpat sig att jag ska dit igen lite senare på kvällen med en kund o en leverantör. Så det blir två middagar. På samma restaurang. Samma kväll. Som det kan bli :-)

Comments
Postat av: Tuttan

Hälsa "alla" i Sverige o varna dom, vi kommer i sommar:-)

2008-05-28 @ 21:43:22

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0