Fredag 30 oktober 2009 - ordningen återställd

Jodå, GOA levde upp till sin ursprungliga standard. Uselkocken hade fått sparken, och allting va väldigt välbalanserat o tasty igen.
Trots att det va ett halvår sen vi va där senast, så kom dom ihåg vilket bord vi ville ha, vilket vatten, och vilket vin. Inte dåligt. Antingen har kyparen fotografiskt minne, eller så har vi under åren nött in kunskapen. Det är troligtvis det senare :-)
Själv åt jag rå tonfisk med pepparkappa till förrätt, sen Kyckling-goja med cashew nötter o jasminris. Stora M åt en nykomponerad rätt med kokossås som bas. Helt perfekt alltihop.
Upptäckte i morse att någon norpat glaset till min ena yttre backspegel. Andra gången nu på tre år. Kostar ca 200 EUR att få en ny. Ett alternativ är nu att sno nån annans, för att hålla karusellen igång. Men så lågt sjunker jag inte. Betalar hellre dom tvåhundra. Ligger i linje med min teori om att sköta sig själv o skita i andra.
Pratade just med fyran, Hilda alltså. Hon o femman (Maja) har just kommit hem från London. Dom var där med mamma (tvåan i den genren) på shoppingtur nu när det va höstlov.
Hade kommit fram en dam på gatan som undrade om hon va intresserad att bli modell, när hon blir nåt år äldre. Fick ett visitkort, så dom kommer nog hålla kontakten. Kul. Nu får storasyrrorna se upp. Konkurrensen är hård nerifrån :-)))
Ikväll blir det Trattis. Funderar på musslor som förrätt, sen en maffig T-bone stek. Grillad i pizzaugnen. Till detta en bra Chianti Riserva. mmmmmm - nu börjar det redan droppa i mungiporna... :-)

Standardmotivet från köksfönstret för 20 minuter sedan. Blir mörkt rätt tidigt även på dessa bredd o longitudgrader så här års.


Comments
Postat av: Tuttan

Idag ska t.o.m. Emil o jag ut o äta. Vilt!

2009-10-30 @ 18:48:41
Postat av: Linda

Jag tankgte pa de nar vi lq pa igar ja ba, oh, goa?? Men nu vet ja. skont nu kan vi ata dar nesta gang jag kommer for jag äääälskar axa tunan dar!! pusssss

2009-10-30 @ 19:25:29
URL: http://lindalejhejsvej.blogg.se/

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0