Onsdag 28 oktober 2009 - GOAre än gott, det återstår att se...

Idag är det bara en vecka kvar tills jag lämnar detta land för ett lååååångt sverigebesök. Bilar upp nästa onsdag. Lite möten o ditt o datt. Helg med en barnaskara, dvs den del som befinner sig i Sverige. Veckan efter är det mässa i Jönköping. Hallelulja. Att detta skulle vara Sveriges svar på Jerusalem, märks definitivt inte när dom har mässa där. Mässa passar ju bra med tanke på bibel associationen... Eller??
Ikväll blir det GOA. Har inte varit där sen i våras, men vi har bojkottat stället efter det dom bytte kock och det GOA käket erattes av mediokert. Men ikväll ska dom få en ny chans. Får se om dom tar den. På den gamla GOdA tiden frekventerade vi stället flitigt, dvs en dag i veckan.
Har försökt få en svinflunsa spruta, men dom har inte fått in vaccinet ännu... Vad är det för fasoner? I resten av Europa sprutar dom ju på flitigt sen nån vecka eller så. Kanske provar i Båstad nästa vecka. Men då heter det väl att jag inte finns med i rullorna, o följdaktigen inte kan bli varken sprutad eller behandlad om jag blir sjuk.
Idag är det föresten precis 4 år sen Emma kilade vidare. Lev väl däruppe :-)))

Har jag sagt att lilla m börjat på balett... ?




Comments
Postat av: DD

Mässa i Jönköping - den enda guden som tillbes där är Mammon! ;D



Välkommen tillbaka till Swedala då. Inga mysiga +20 grader här inte. Ta med mössa och vantar.



2009-10-29 @ 12:22:40
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Tuttan

.....nääää, men du sa att hon skulle.

2009-10-29 @ 18:25:13

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0