27 April 2007

Nu är det Fredag, varmt som bara den här i Budapest. Klockan är lite över sex, och Marleen kollar i vanlig ordning på Simpsons. En gammal kompis till Marge kom idag, och stannar över helgen. Margus heter han, och Marge har för sig att tussa ihop honom med Niki. Jaja, vi får väl se hur det går...
I måndags åkte jag med Kenneth o Maria till Slovenien, för att titta till lite leverantörer. Det var en bra runda jobbmässigt, och vi hade rätt trevligt annars oxo. I Onsdags flög dom hem. Annars inte mycket nytt, mer än att jag har konstaterat att man inte kan köra tvättmaskinen samtidigt som luftkonditioneringen. Marge tvättar nu, alltså är det olidligt varmt inne :-)
Linda har satt mig på att hitta lite hotell som hennes chef kan köpa. Alltså delegerade jag det görat till Judit, som kan allt om hotellbranchen här nere. Hon har redan skrapat ihop en rätt diger lista på tänkbara objekt.
Ikväll blir det Pommis, och igår var det Goa. Goat värre :-)
Joföressten; Helmut i Tyskland som vi i princip polleterat av, drog in sin första riktigt stora order igår. Han behöver tydligen lite ultimatum för att få till det. Får se till att hålla honom på sträckbänken, så blir det kanske mera :-)))

Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0