Onsdag 11/4

Idag läste jag på frukostägget att det är min namnsdag idag. GRATTIS :-)
Ute är det så varmt i solen att man kan smälla av. Hur ska det då inte bli till sommaren...
Igår hade vi reserverat bord på ett nytt ställe som heter Cream, men när vi kom dit var det ganska folktomt, vilket såklart är ett dåligt tecken. Så vi knallade vidare till ett annat nytt ställe som heter Noir et n'or eller nåt. Kan det betyda Svart och Guld kanske? På franska alltså... Maten va ok, lokalen modern och glassig, men servicen var taskig, sura o buttra kypare, plus att mat och dryck definitvt var overprized. Man kan få mycket bättre mat till samma pris, eller lika god mat till lägre pris, och med bättre servive. Men nu vet vi vart vi INTE ska gå. Alltid nåt.
 Funderar på att boka biljett till sverige nästa vecka. Var längesen vi var där, plus att almanackan ser ganska tom ut. Vet inte när vi får chans att åka nästa gång, så det är kanske bäst att passa på.
Förresten så träffade vi den där ryskan med en liten kompis till Marleen i måndags. Träffades utanför zoo, men där var för mycket folk, så dom lekte i parken utanför, men där var för mycket folk där oxo. Det slutade med att vi åkte hem till oss, Marleen och Amelie kom riktigt bra överens, så det var nog inte sista gången.
Marge läste just av temprametern. 28 grader i skuggan och ingen vind. Det där med vinden stod inte att läsa på termometern, men det har jag konstaterat sedan tidigare.

Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0