Fredag 31/8 2007

Igår gick jag på min första ungersklektion denna omgången. Har hittat en privatlärare som iallafall efter första lektionen verkar vara bra o tom strukturerad. Jaja, vi får väl se hur det går. Igår var vi hemma o lagade pepparotskött, det är bara så himla got!!! Niki var här (hon som hälsade på i Båstad i somras) hon hade långa stories om hur otrevliga  alla amerikaner är (Hon var där med Ildi, o kom hem häromdagen) Hon delar inte alls Kajsas uppfattning om hur dom är över där.
Idag gick vi på husesyn hos Marleens Kindergarten, som hon ska börja på på måndag. Fick ett mail häromveckan att dom änterligen hade hittat nya lokaler, efter lååååångt letande. Verkade välplanerat o fint, trots att dom inte sa ett jota om det när vi var där i slutet på maj. En fröken förklarade dock idag ärligt, att kontraktet med det gamla stället blivit uppsagt med kort varsel, och att dom plötsligt stod utan lokaler nu när terminen skulle börja.
Dom hade till slut fått tag i ett jättehus (som iochförsig är fint) som dom började bygga om, och samtidigt flyttade till. För två veckor sedan. Idag såg det ut som enkrigsskådeplats, utslagna väggar o byggjobbare precis överallt.
Skulle tro att dom behöver ett halvår för att få ordning på torpet, men dom förklarade bestämmt att allt ska vara klart på måndag. HAHA :-)
Idag blir det Ocean.
Den nya Italienaren från i onsdags, blir nog en av våra stammisar vad det lider. Riktigt bra!!

image31image32

Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0