Måndag 23 Juli 2007

I fredags var vi på Trattis med Toomas. Han har som bekannt flyttat till nån håla 70 km väster om Moskva. Stora Enso håller på att bygga en fabrik där. Uppdraget är på sådär två år, men han har redan börjat få lappsjuka. Nästan att man kan tycka lite synd om honom, men han har bra betalt för det hela. Svårt att få normalt folk att hoppa på ett sånt jobb...
I lördags gick vi på bio, såg på "Venus", en tragikomist historia från UK. Lagom undehållande, men inget som kommer att gå till filmhistorien. Sen blev det Pommis.
Igår städade vi grundligt. Dvs svabbade golv, putsade fönster o piano. Pannkakor i sängen, sen F1. Nürburgring, himla spännande med massor av action o ovanliga händelser. Enda smolket i bägaren var att Alonso vann, o att Kimi fick ställa av bilen efter hydraulikproblem.
Hämtade Stan på flyget i gårkväll. Han har nån träning på PWC idag o imorgon. Bor hos oss. Grillade på kvällen. Himla fina köttbitar.
På Onsdag kommer Karo o Emma (fru o barn). Dom stannar tills på Söndag.
Marleen har lika många grader som det är varmt. 39 - igår. Tror hon har ont i halsen oxo. Vill inte äta. Gnällig är hon oxo...
Nu verkar det som om den värsta hettan har lagt sig. Bara 28 grafer för tillfället.
Håller på att planera för ett besök av Hilda o Maja i mitten på Augusti. Sen lurar vi på att ta med dom till Tannheim. Vad säger du om det Tuttan????

Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0