Onsdag 4/7 2007

Nu var det ett atg sedan sista rapporten. I helgen (Ons-Mån) var vi i Estland, Första dagarna var vi i Tallinn, för att fre-sön inkassera min födelsedagspresent från Marges familj; två dagar på spa i sydöstra Estland. Långt från ära och redlighet. Började bra med bubbelbad i vin. Sedan skulle vi äta i restaurangen. Men den var fullbokad av en firma som firade sommardagar. Ungefär som svenka företag har julfest för sina anställda. Men vi kunde sitta på rummet, eller i ett omklädesrum om det gick bra... Men det gjorde det inte, så vi flydde till den närbelägna byn, och åt på en pub. Gick sen 5km (Marge i högklackat) tillbaks till hotellet. Blev uttittade (måste väl stavas så fast det ser lite underligt ut...) av precis varje förbipasserande. Mer utglodda än uttittadde faktiskt. Som apor på zoo! Riktiga landet alltså. Men det bjussade vi på.
Väl tillbaks till hotellet kunde vi konstatera att dom hade disko i restaurangen, som låg rakt under vårt rum. Dunka dunka tills 04,02 på morgonen. Puh...
Nästa morgon fick vi inte vår utlovade lunch, då det fortfarande var fullt av sommarfirare i restaurangen. Då rann bägaren över för Marge, och hon stortjöt i receptionen. Receptioniskan grät floder hon med :-)
Men allt ordnade upp sig. Alla fylltrattarna druttade iväg, och det blev precis så lugnt o avkopplande som vi hoppats på. Massor med massage, och energikurer o allt vad dom hade att bjuda på.
Som kompensation för första dygnet fick vi ett presentkort på en övernattning för två, med full behandling av massageteamet. Denna check övelämnades sedemera till Marges Mamma. Vi hade fått nog av lantliv.
Nu är vi i gamla Sverige igen, för vidare färd till Budapest i morgon. Linda är här oxo, för att kolla sin struma o få ny medicin. Så ikväll ska vi gå med alla 6 barnen på Pepes o äta pizza. Kajsa kanske missar, eftersom hon är ute o flyger, o kommer hem lite senare :-(
Victor o Anna firade föresten 6 månaders jubileum igår. GRATTIS :-)

Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0