Lördag 9/6 2007

Attila från Helpers levererade dom eftertraktade detaljerna kl 02.30 i morse. Kajsa och jag steg upp halsex, och åkte till flygplatsen. Tar bara en kvart såhär på en Lördagmorgon. Grejorna levererade i Landskrona 10.30.
TACK snälla söta fräkniga Kajsa, som ställde upp med några timmars varsel. TACK Victor som oxo ställde upp, men där det tyvärr inte funkade med flyget, eftersom han måste jobba Fre fm. Han kunde skubbat eller så, men han var lojal mot sin arbetsgivare. Det är det inte alla som är. Dom ska vara glada där på stolsföretaget att dom har dej Victor :-)
Självklart hade Linda oxo ställt upp, om hon varit tillgänglig. O Hilda o Maja säkert oxo för den delen :-)
Våran datakille (rekommenderad av Helpers såklart) var just här och tog med sig vår stationär dator. Var visst nära en diskkrasch sa han... Iallafall ska han hotta upp den med större o snabbare hårddisk. Hoppas vi får tillbaka den imorgon som utlovat. Fast man vet aldrig, för en månad sedan var sattelitkillen här och hämtade den ena satelitmottagaren, som inte funkade riktigt efter ett åsknerslag här i huset. Han har fortfarande inte kommit tillbaks, och svarar inte på telefon. Som uppslukad av jorden, tillsammans med våran mottagare. Så man vet aldrig.
Igår va vi på Trattis med Kajsa. Saffransniglar o biff. Smarrigt värre.
Man kan j undra hur jag kan blogga nu när vi inte har internet, efetrsom datorn är väck. Men det är så att vi har någon granne med ett oskyddat WiFi. Tack du okände :-)

Nu blir det lite läsa under parasollet, tills Marleen vaknar efter sin middagslur. Snusar säger hon at det heter ...


Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0