Onsdag 6/6 2007

I Måndags och Tisdag var jag i Uzice, Serbien. Tror det var tredje eller fjärde turen dit i år. Ganska ruggigt land, med massor av poliser som drygar ut lönen. Kostar visserligen bara mellan 6 och 12 EUR per gång. Men många bäckar små... :-)
EPC håller sig naturligtvis framme, för att profitera på dom fattiga stackarna. Påminner lite om en saga som gick på TV när jag var liten; "Sprätten som satt på toaletten" tror jag den hette, och handlade om rika direktörer som skodde sig på omgivningen. Det var när barnprogrammsredaktionen på Sveriges Television bestod av tanter med röda strumpor och runda glasögon.Det var tider det :-)
Idag har det varit rejält körigt, fast att all kunderna firade svenska flaggans dag.
Victor kommer förhoppningsvis på snabbvisit Fredag em, för att flyga hem med en koffert detaljer som en kund behöver Lördag morgon. Riktig brandkårsutryckning alltså.Kul, kul :-) att vian kommer alltså...
Idag var vi o skrev in Marleen på sin nya skola, eller "Day Care". Superkids heter det www.superkids.hu Hon ska börja Sept 3, och ska gå Mån, Tis o Ons fm till att börja med. Enda kruxet är att det liggr lååååångt uppe på Buda sidan. Tar en halvtimme med bil, och nog lika lång tid med spårvagn. Vi får väl prova o se sen vad som går snabbast. Idag ska Kriszti Babysitta. Det var länge sedan. Nuförtiden är det mest Evi som gäller.
Klockan 20.00 prick sitter vi bänkade på GOA, för att avnjuta dagen middag. Ska bara beställa nåt litet. Vägde bara 90,0 idag, och det ger ju mersmak.
I eftermiddags var det häftiga åskväder, knallade på av bara attan. O regnet sprutade. Men nu är allt åter till det normala. Dvs solsken och 26 grader, fast att det är kväll o allt. Betyder alltså att vi sitter ute på terassen och supperar.

Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0