Söndag 11/11 2007 Budapest igen

Nu var det länge sedan... Har varit på mässa i Jönköping hela veckan. Jobbmässigt en bra vecka, kul på kvällarna hade vi oxo, men det var lika kallt som vanligt. Kändes kallt iallafall, även om mätaren höll sig på plus sidan. Blåste på tvären. Blött var det oxo. Sedan Båstad fredag kväll, där jag och Stefan (vår Slovenska kollega) åt på Papas i hamnen. Gåsamiddag med svartsoppa. Svartsoppa är normalt inte min favoriträtt, men den var faktiskt ganska ok. Gåsen var desto bättre. Vi pratade med ett antal pratglada damer, som visade sig ha rätt bra koll på vår familj. Båstad i ett nötskal :-) Maja ringde och berättade stolt att hon vunnit ett presentkort på IKEA, där vi var förra helgen, och Maja lämnade in en teckning i en tävling.
Lördag morgon skjutsade jag Stefan till CPH, sedan vidare med bil till Budapest. Var hemma vid åtta på kvällen. Rätt tröttande resa, då snön vräkte ner lite varstans. Mycket och ordentliga olyckor på vägen. Många som inte klarade den första riktiga halkan...
Idag var det i vanlig ordning pannkakor och Sex in he City.
Ute SNÖAR det faktiskt, lite vitt av blötsnö. Noll grader...
Så här såg vår monter ut, ny för året; Lufttorkad skinka och Italienskt rött hade vi att bjuda på. Vi hävdade bestämt att det var Slovenskt resp Ungerskt. En Kines trodde oss även när vi påstod att grisbenet i sjäva verket var ett Älgben.... Den älgen måste ha sett rolig ut. Kanske en korsning med en tax, eller nåt??? :-)
image78image80

Comments
Postat av: tuttan

Vilka är snubbarna i slips?

2007-11-16 @ 18:53:10

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0