Torsdag 29/11 2007

Skjutsade Marge till ögondoktorn klockan 3. Tog ett sista foto på henne bärande glasögon. Ok, hon har glasögon nu oxo, men solisar. Operationen verkar lyckad, då patienten fortfarande är vid liv. Alltså så långt allt väl. Får se i morgon om dom mixad upp ögonen. Hade olika plus på vä o hö. Men det är säkert bra.
Mindre bra är dock att när jag o Marleen under operatioen var på shoppingtur (IKEA o Auchan o Mom) tröttnade bilen. Lampan för lågt kylvatten tändes när vi satt fast i värsta rusningstrafik. Luktade kylarvätska oxo. Man är ju van vid den doften efter att ha kryssat med Cadillacen härs o tvärs över diverse kontinenter. Lyckades ta mig till en mack som turligt nog låg 200 m längre fram. Därifrån taxi hem. Får ordna bärgning imorgon...
Tja, det var väl det som är mest minnesvärt denna soliga höstdag.
image94

Comments
Postat av: Anonym

Jaa, det höll jag ju po att glömma!!! Sorry!!! Skriver till Marge personligen i morgon för att testa om hon kan läsa. Har hon sand i ögonen nu? Och är brillorna bortkastade? Blir säker bra.
Ska den där stora problembiten sitti i GM:s bilar? Och vilken funktion fyller den? Moste Niki veta. Att Kranj har nogit füssigt över sig stämmer nog. Och att alperna är fulla av snö!!!! Emil och jag gjorde en tur med turskidor (sona med fällar) till en liten berstopp. Härligt!!!! Solsken och blo himmel inklusive, förstoss.

2007-11-29 @ 21:08:50

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0