Torsdag 24 April 2008 - Shrek o lata ungrare

Har varit massor med jobb denna veckan. Mycket nya projekt att dra i. Men ledtiderna är som bekant långa i den här branchen. Men det är kul när det rör på sig.
Marleens nya DVD favorit är Shrek 3. Kan snart alla replikerna utantill. När hon inte kollar DVD så är det datorspel o pussel som gäller. Om hon inte är tiger och jagar oss runt i huset. Pust.
Har försökt köpa en mega luftrenare som tar damm o pollen ur luften. Tysk sak. Finns tre återförsäljare i Ungern. Har kontaktat alla tre för att förehöra mig om leveransmöjligheter. I vanlig ordning har ingen hört av sig o vill sälja. Har kontaktat firman i Tyskland, ( http://www.casadron.de/DE/luftreinigung_intro.html ) och beklagat mig över återförsäljarnas ointresse. Dom tog genast tag i saken o skulle sparka på nån arbetsovillig Ungrare. Tre veckor sen. Har nåt hänt? Icke!
Har sen Spanientrippen även försökt få info om priser o villkor på olika Gym här i Budapest. Massa flådiga hemsidor med erbjudanden o mailadresser till kundservice. 6 mail skickade. Har nåt hänt?? Icke!
Ibland blir man trött på ungrare, som i grund i botten är ett trevligt folk. Men sälja? Det är dom inte speciellt intresserade av.
Annars leker livet :-))))

image216

Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0