Fre 15/8 2008 - fredagarna står som spön i backen

Fredag igen, jag får hålla med Kajsa som i sin blogg konstaterade att fredagar duggar tätt. Veckorna går och det är redan mid augusti. Skönt att kvällarna börjar bli mörka igen. Redan halv åtta är solen under horisonten. Kvällarna är dock jättevarma och sköna. För att inte tala om dagarna. 37 grader idag, men det ska kyla av imorgon igen.
I helgen ska vi kolla på ett alternativt dagis för Marleen, det är hennes "gamla" dagisfröken som startat eget, o imorgon är det öppet hus. Nackdelen är att det ligger på Buda-sidan. En bit att ta sig alltså, så första val för tillfället är ett vanligt kommunalt ungerskt dagis som ligger i vårt kvarter. Men det är inte hundra att dom har plats där. Vet först om två veckor.
Ikväll ska vi ut o äta med Toomas, han som tillfälligt flytt Budapest för Moskva. Vicke förrädare va?
Har börjat kolla datum för Ischgl. Nästan höst alltså som jag konstaterade lite längre upp.
Hörni alla barn med anhang; passar 31 jan till 7 februari. Ska vi byta hotell? Har ett nytt bra (tror jag) alternativ på G.
Kommentera!!
Funderar på o hälsa på Tut&co i Tannheim för att vandra lite i bergen nästa helg.(Om vädret är vänligt. just nu verkar det kallt o regnigt där...)  Är ni hemma då??

Sen afton på taket


Klockan åtta ser det ut såhär


Nattbelysning

Comments
Postat av: kajsa

låter bra, då som närsomhelst, men bra att veta så kan jag be on semester i tid! nytt hotell kan bli spännande! XOXO

2008-08-16 @ 17:37:45

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0