Sön 24/8 2008 - ut med OS, in med IS

Äntligen är detta OS slut. Att titta nån enstaka gång på något som faktiskt är intressant kan ju va kul, men att få alla dessa mer eller mindre tradiga sportgrenar pumpade ut genom rutan dygnet runt är lite för mycket. Synkonsimhoppning. Hur kul är det egentligen?

Nåväl, tittade på Formel ett idag. Och det är ju intressant o se när dom kör 57 varv. Runt, runt. En del tycker det är som att se målarfärg torka, men så icke jag. Gör ont i hjärtat om man missar ett lopp, lika ont som det gjorde att se Kimi's motor rasa idag :-(

Mitt inlägg idag är inte speciellt objektivt kan man tänka, och inte dom tidigare heller får jag hoppas.

Detta är ett bra forum för subjektivitet.

Nån som är intresserad av en rysligans bra BMW. Kajsa har fått i uppdrag att sälja gamla "Don" kolla in praktstycket på; http://www.blocket.se/vi/17755394.htm

I morse var det friskt och skönt ute, men det var visst bara övergående. Nu början termometern att klättra igen. Nästan så man längtar till hösten  :-)

Det här kortet skickade vi till Linda på hennes födelsedag den 16 Augusti, men postgången i Spanien är ju lite sisådär, så här kommer en kopia,, just in case... :-)


Comments
Postat av: Anonym

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1458

2008-08-25 @ 21:44:04
Postat av: Annakarin

Hej där. Jag heter Annakarin Järnhäll på facebook. :)

2008-08-26 @ 06:24:22

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0