Sön 31/8 2008 - Melker & co

Frånsett Tesco, pannkakor och Sex in the City, öhh, Desperat Houswives är det visst nuförtiden... har det varit en lite ovanlig dag. Vi träffade SVENSKAR.... ja inga riktiga svenskar alltså. mer skåningar, (fast den ena hade visst förflutet som lapp... fan tro't...)  o dom har bott i Ljubljana i två år, så dom är rätt neutraliserade. Nåväl, för att göra en lång historia kort; Hilda o Maja hade två kompisar i Skälderviken, som för två år sen flyttade till just Ljubljana. So what, vi känner dom inte. Men nu har denna familj flyttat till Budapest. Fick nys om det för ett tag sen, just via just H&M. Så vi har haft lite kontakt per e mail. Dom anlände hit igår. Idag va dom hos oss på lite grillning. Himla trevlig familj. Tror nog att vi kan växa ihop till vänner faktiskt. Isåfall de första svenskarna sen vi flyttade hit. Brukar ju inte precis söka oss till denna nations sällskap. Flyttade ju iväg för att slippa dom... :-)
Kom som sagt hit igår. Imorgon börjar tjejerna på amerikanska skolan, o på tisdag börjar pappa Stefan jobba. Snabba ryck alltså. Inte mycket tid för acklimatisering, utan hopp i kallt vatten på en gång. Sånt inställning gillar vi :-)
Nu ett par rader till Hilda o Maja;  jag har lovat att ni kommer hit på höstlovet. Vecka 44. Så det är bäst ni pallrar er hit
då :-)))


Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0