Tors 21/8 2008 - Österrike är kallt

Idag va det tänkt att vi skulle styra kosan mot Österrike och Tirol. Tänkte ju ha några dagars fin bergsvandring, o frottera oss med syster Tuttan med familj.
Efter att ha studerat väderkartan kunde vi dock inte förmå oss lämna högsommarvärme för snö o nästan drivis. Sorry Tut, det får bli när snön smält igen om ett par veckor eller så. Kanske tjugonde september. För då ska dom visst ta ner kossorna från bergen där i Tannheim. O då blir det fest med mässingsblås, grillad kyckling o öl.
Kan ju bli kul o återuppleva gamla barndomsminnen :-)
Huvudnyheten för dagen är ju annars det nertrillade planet, eller rättare sgt det som aldrig kom upp. Kollar ju lite nyhetssändningar från olika länder. O alla (medier) fösöker övertrumfa varandra om vem (vilket land) som har mest potientiellt döda på planet. Är det sånt vi vill se och läsa? Tydligen, för dessa nyheter ökar visst tittarsiffrorna o ökar upplagorna. Vi skulle tänka lite mer på dom som dör i AIDS i Afrika. Men det bryr vi nyhetsfrossare oss inte om. Who cares about 1000 döda negrer om dan, när det faktiskt kan ha funnits EN svensk, ungersk, tysk eller dansk baby ombord på "DÖDSPLANET"
SUCK
För att inte tala om intervjuerna med dom som missade planet, och alltså inte ens dog....
Ja, jo, jag får ju erkänna att även jag läst artiklarna, men bara i studiesyfte såklart :-))))))))))))


Fyrverkeriet var i allafall fint igå. På tal om alla negrerna alltså..
Vårt kyrtorn i lite annorlunda belysning


Tånaglarna måste ju fixas. Det har storasyster Linda sagt. Så det så...

Comments
Postat av: Tuttan

Heja Uffe!!! Tycker precis som du. Det är verkligen skillnad po döingar o döingar.... Blodbad med bombattentat blir det ju bara liten artikel om, - eller en massaker eller tvo i Sudan....

2008-08-21 @ 21:14:06
Postat av: Annakarin

Håller med jag med! Dessutom - hur söt är hon inte då???

2008-08-22 @ 11:17:49
Postat av: Tantalorum

Jag sällar mig tíll de andra två. Det är väl klart att det är viktigare med 1 död svensk än 1000-tals döingar på andra sidan jorden...eller?

// tantalorum

2008-08-22 @ 13:29:36
URL: http://tantalorum.blogg.se/

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0