Ons 20/8 2008 - nationaldag

Idag är det den tjugonde Augusti = nationaldag, o då går man man ur huse med mat o dricka för att titta på Red Bull Air Race, umgås o sen se det magnifika fyrverkeriet. Helt i klass med det i Cannes den fjortonde Juli. Nja kanske inte riktigt, men ändå. Dom smäller av fyra eller fem simultana omgångar längs hela floden. Varar i tjugo minuter o kostar tiotals miljoner Euro. Men det är väl Bryssel som betalar. Finns säkert bidrag för sånthär. Vet inte om norrbaggarna har fyrverkeri (kanske det är för fuktigt för att stubinerna ska ta fyr) men om dom hade eller har så vore det nog nåt i denna stilen.
Va på Air Race idag. mega mycket folk, men vi hade som sagt perfekta platser med pressfolket. Tyska RTL va såklart på plats, o dom brukar alltid på varje större evenemang, ha en "promi" med för att intervjua o ge lekmanna kommentarer. Idag hade dom Ross Antony, ex sångare i BroSis, men i Tyskland mer känd som Naken Janne. Alltså inte exakt Naken Janne, men en som vann motsvarigheten till Robinson Kruse, den där djungel såpan på nån ö. Nåväl denne Ross var varken naken eller heter Janne, men iallafall. Vet heller inte om sagde Janne är gay eller inte. Vad det nu kan ha med saken att göra...
Anledningen till att vi har bra koll på tyskar, är att vi i princip bara tittar på tysk TV. Så det så.


Naken Ross med mina dubbel Mm

Undrar vad stadsfullmäktige i Stockholm sagt om sånt här. (en Boing mitt emellan huasen)  Farligt, farligt, det kan vi aldrig ge tillstånd till. Men här i Ungern, - so what, let 'em have some fun... Det är en av de saker jag gillar med detta lkandet, dom tar inte allting på fullt allvar. Det blir ju liksom lite roligare så... ellerhur, Ellerhur1 ??? -)

Comments
Postat av: Annakarin

Hahha vad fyndig du är!! Visst är det så, man kan inte ta allt på allvar. Det gör inte ens JAG som är så erfaren (bitter). Ha en härlig dag!!

2008-08-21 @ 06:51:20
URL: http://ellerhur1.blogg.se/
Postat av: .Westerdahl

svar: det är helt klart därför, haha! :D

2008-08-21 @ 16:18:36
URL: http://www.erikwesterdahl.se

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0