Mån 1 Dec 2008 - Julförtydligande

Ok, efter diverse påhopp får jag kanske backa lite angåend jul o myspys.Eller iallafall förtydliga.Julen är visst det mysig, speciellt på det viset vi/jag  firar. Så här blir det i år; Jag, stora M, o lilla m flyger till Sverige på tisdag nästa vecka. Då har tvåan julpyntat i Båstad. Stjärnor, ljus o annat pyssel. På fredag plockar vi ut plastgranen (inget vatten, inga barr)  Sen kläs denna oljeprodukt med kulor o ljus. Sköts av en liten armé av små o stora barn.
Sen blir det rätt traditionell julmat på lördagen den trettonde.  Slår liksom ihop Lucia o jul. Dubbel effektivitet, och double value :-) Julmust ur julgrisen, köttbullar o prinskorvar, kål i alla färger. Sen lite symbolisk julpaketsöppning..
Det viktigaste är inte granen, köttbullarna eller paketen.  Det är bara en förevändning att samlas allihop, Sen julpyser vi av bara den i dagarna två. På måndag jullunch på jobbet, o på tisdagen lämnar vi hela härligheten bakom oss igen. Allt avklarat på en vecka. Här i Budapest har vi inget julpynt alls. Bara levande ljus o så, men det har vi ju hela året å andra sidan. På självaste julafton, den riktiga alltså, bilar vi till Österrike. Bra dag att köra bil, tomt på Autobahn.... Väl där tar vi in på nåt mysigt hotell i en snöig alpdal (I och för sig med tomtar o granar) Sen kör vi skidor o snowboard ett antal dagar, utan Kalle Anka o julstress. Detta är en jultenik vi jobbat på i många år att förfina till perfektion.
Ja, jag vet. Sticker ut hakan lite här. Bara att smälla till. Men det tål jag :-)))
Nu i eftermiddags har vi varit med lilla m på Circus. Stadsdelsborgmästaren (femte distriktet) bjöd alla dagisbarn. Fyllde hela stället med 2500 ungar :-) Jag o stora M slank med av bara farten. Det verkar dra ihop sig till val...  Pengarna har han för övrigt inte behövt dra in själv. Tack snälla internationella valutafonden, och i förlängningen alla ni skattebetalare världen över
Tack, tack :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Granpyntarligan á la 2006


.

Comments
Postat av: Cin

Wow... en hel pyramid ;-)



Det viktigaste med julen, är ju att tillbringa tid med sina nära och kära... oavsett julpynt eller granar.



Ha det gött!

2008-12-02 @ 09:57:25
URL: http://lovelybitch.blogg.se/
Postat av: Annakarin

Det börjar med trailer ikväll kl 20.55 ca. Programmet sänds i sin helhet på nätet tv3.se när programmet ikväll varit kan man titta på det och se oss inför nästa vecka. Här i sverige går det sen som jingel inför och sen går prorgrammet nästa tisdag kl 8............usch pirrigt.

2008-12-02 @ 14:10:59
URL: http://ellerhur1.blogg.se/

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0