1/1-2008

Det gamla året avfirades hemma, med en smarrig Paella. Toomas med Natalia var våra gäster. Åt länge, ända tills kvart i tolv. Provade då att ringa diverse familjemedlemmar. Men det var lögn. Istället gick vi upp på vårt snöiga tag, för att avnjuta det vanliga praktfyrverkeriet. Detta visade sig dock vara inställt pga dimma o snö. I allafall skålade vi in det nya året där uppe på takåsen, med glasen balanserandes på skorstenarna.  Tur att ingen ramlade ner. Var en rätt hal klättring... Sen satt vi uppe och skrattade tills tresnåret, då gästerna vinglade hem.
Vi var med andra ord ganska trötta imorse... Efter en slö dag med lite filmtittning., masade jag och Marleen oss ut på terassen, där hon åkte skidor. Sen provade vi bygga en snögubbe, men snön var inte speciellt villig att bli rullad till stora bollar, så det blev snölyktor istället.
Ikväll blir det Ocean. Kanske slår på stort och äter en hummer...? Får väl se.  Meddelar imorgon vad det blev.

image119

image120

image123

image121

image122

Comments
Postat av: Tuttan

Gott nytt or alla (?) Uffes trogna bloggkommentarläsare. Do jag ingen egen blogg har, snyltar jag lite i ett hörn här.
Julia är numera 18. Till födelsedagspresent fick hon rida ut med mamma Hawkeye i snöyran, i full galopp eskorterade av hund och pony. WOW. Kvällen började vi med same procedure as every year.... med en äggtoddy i silverbägare i högsta hugg. Därefter sosmoningom ostfondue med Monopol till efterträtt. Därtill drack vi VATTEN. (En (tvo) annan moste jobba första januari!) Strax innan tolv knatade vi uppför kullen bakom huset (-17° bara) för att beskoda det pampiga fyrverkeri även Tannheim har att bjussa po. Stjärnklart självklart. Sen gick vi hem och tömde en flaska sekt. Tur att barnen är so stora att de kan hjälpa till!
Nyoret inledde Julia och Niki med en rund Big Foot. Därefter Monopol med Wienerschnitzel. Julia var ju tvungen att titta po Nyorshoppningen i Garmisch, förstos. Niki o jag tog en runda med uppförsbackeskidorna riktning Füssener Jöchle i solen. Därefter tee och mer Monopol. Första dagen po oret avslutade JuNi med att delta i fackeltoget (till skids) fron toppen av Mount Emil och väl nerkomna drack de Glühwein med oldrig moder, som just kom fron 3Tannen. Snowman Emil är fortfarande ute och snöar.
Das wärs. God Natt.
Tuttan,Emil,Julia,Niki

2008-01-01 @ 23:01:02

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0