27/6 2008 - Fredag o barnfritt

va på nya kontoret idag. Dom börjar komma i ordning så smått.
Hilda o Maja har tagit hand om Lillam idag. Hämtade henne i Helsingborg när vi va o kollade rean. Det var alltså Camilla som körde, inte nån av dom småa. Så det blir Skälderviken för dom ikväll o inatt. Går säkert bra. H&M är rena klipporna :-)
Blir alltså till att rulla hatt ikväll. Fast kanske inte ändå, vi nöjer oss med att äta gott på Sand, o sen tittar vi kanske in på Pepe's Bodega för att se om det är nåt håll igång, o det är det säkert för det verkar som om alla 08:orna kommit hit nu för att ladda inför tennisveckan.
Går ut o äter i Båstad gör vi sällan faktiskt. Det är liksom skilda liv i Ungern o Sverige; I Budapest är vi ute för jämnan, medan närvi är här i lilla b så blir det att vi kockar hemma. Lustigt när man tänker efter.

Här lite mer Spanienbilder;

Linda mötte som vanligt upp med skumpa i P-huset på flygplatsen i Malaga, även om det denna gången "bara" blev en spansk variant. Infödet på lönekontot hade varit magert ett tag... :-)


Frukosterade gjorde vi på "Yanx" varje morgon, även om det inte var morgon längre när vi masade oss dit, brunch är mer rättvisande namn.

En dag på det spanska lokalkontoret. Keps med svettrem. Det är nödvändigt när man är så hårt arbetande som jag... :-)

Morgondopp blev det oxo varje dag. Här H&M som kollar vattentempraturen

Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0