Sön 29/6 2008 - inget är som väntans tider...

I morse ringde vi o sjöng för Maja. Hon blir ju 11 idag. Stora damen med andra ord. GRATTIS Maja :-)
Sen iväg mot Köpenhamn, med omvägen till Lund. Måste ju kolla in Kajsas nya lägenhet. Hon har ju köpt en bostadsrätt där. Fin som snus.
Var i god tid för vår flight till Budapest. Det hade vi inget för. Visade sig att det hela var försenat. Från tidtabellsenliga 14.45 till 17.30. Blev alltså ett par dryga timmar på Kastrup. Satt på en servering o tittade på DTM. Intressant i sig, men ändå...  Sen va flyget ytterligare lite senare än sagt, Följt av kaos vid bagageutlämningen i Budapest. Så fullt med folk att man knappt kom in. Sen kom sagda folk inte åt sina väskor på grund av alla medresenärer. Dom kunde bara se sina väskor snurra runt runt på avstånd. Bandet blev alltså överfullt, så dom inte kunde lasta på mer, o så fortsatte det. Suck.
Men nu är vi äntligen hemma. Lagom till avspark i fotbollen. Skönt att det är slut sen. Heja Tyskland. Men det blir ur askan o i elden. Det ska ju bli OS snart. HUA...
Imorgon blir det inget bloggat. Ska bila till Sverige. Åker i morgon förmiddag, tar sen nattbåten från Rostock till Trelleborg. Har ett litet ärende att uträtta se. Mer säger jag inte just nu. :-)

I Kajsas soffa


Kök med utsikt...


I sovrummet vakar Kathrine Hepburn...

Comments
Postat av: JoJo

Va fint du har det i lägenheten mitt hjärta! kram

2008-06-30 @ 00:11:27
Postat av: JoJo

Oj de va till Kajsa det :). sorry. Hej uffe!

2008-06-30 @ 00:14:14
Postat av: Tuttan

Ser ju hur snofsigt ut som helst. Grattis!

2008-07-01 @ 21:51:59

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0