Sön 8/6 2008 - Åskar o Oscar

Nja, Sex and The City, eller Szex és New York, som den heter här, lär varken vinna en Oscar för varken det ena eller andra. Ganska lång o tunn historia. Men man måste ju kolla på "hur gick det sen". O det gjorde det ju.  Nu har jag full koll.
Käkade på Pommis igår, dfter filmen alltså. O det va bra som vanligt.
Idag va oxo en rätt vanlig söndag. Tesco med lilla m. Pannkakor med stora OCH lilla m. Åska gjorde det ute, så vi (läs jag) lagade för ovanlighetens skull mat. inomhus Risotto med citron o vitlök, samt grillade kycklingklubbor i ugnen alltså.. Halvgott bara.  Vet nu vad som ska göras bättre till nästa gång., Gjorde buljongen med vitvin istället för vatten. Funkade inte tillsammans med citronen :-(
Innan dess gjorde jag o lilla m trolldeg. Knådade ihop massa roliga saker o figurer som vi torkade i ugnen. Blir väl till att måla imorgon.
Kimi fick betalt för gammal ost i Kanada. Han körde ju in i häcken på Vettel för två veckor sen i Monaco. Idag fick han känna påsamma medicin i form av Hamilton. Så nu är udda jämt. Eller om det jämt är udda. Vet inte så noga. Vann gjorde iallafall BMW. Dubbelt. Grattis. Skönt att det va Kubica som tog hem det hela, o inte den där lilla skäggmurveln till Heidfelt. Honom kan jag inte med.
Nu kollar vi på " Promi Dinner" Ingen höjdare det heller.




Comments
Postat av: Tuttan

Du tyckte väl synd om Kimi oxo, väl!? För rättvisans skull!

2008-06-11 @ 21:08:43
Postat av: Tuttan

Du tyckte väl synd om Kimi oxo, väl!? För rättvisans skull!

2008-06-11 @ 21:09:04

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0