Tors 27/11 2008 - Vitlök, Garlic o fokhagyma

Jobbat som en tetting så länge nu så att i dag var det dags för lite vila. Inte så många knop alltså. Både telefon o mail höll sig lugna, så det va rätt lätt att inte bli återfallsarbetsnarkoman. Skriver man ihop ord sådär? Inga bindestreck? På engelska låter o ser det onekligen bättre ut.
Nu ikväll va vi hos Niki o Árpi. Dom bjussa på vitlökssoppa, o då snackar vi vitlök! Inte att nån sprang förbi med en burk vitlökspulver med locket på. Det här måste ha varit en hel vitlöksfläta dom kört i mixern. Möjligtvis blandat med någon droppe grädde, o lite chili. Gott va det iallafall. Rap!
Marleen fick sitt ungerska adresskort idag. å nu är hon efetr snart fyra år ungrare på riktigt. Kvarnarna mal som bekannt långsamt i detta paprikans förlovade land. Kollar nu "Bambi-verleihung" på Erste. Ett riktigt sömnpiller. Roligare då att Rögle leder med 4-3 mot kaffegänget, dom där med oväntade besök ni vet...

garlics and more garlics, typical in the medit...

Comments
Postat av: Linda

nu e ni ju raddade fran vampyrer inatt jallafall =)

2008-11-27 @ 21:52:58
Postat av: Cin

mmmmm vitlök.... fast en hel fläta nermald vete 17 ;-)



Sv: Yep, kunderna är extremt Extrema där jag jobbar.... säger t o m de som servar från hela sverige, att våra kunder är värst ;-)

2008-11-28 @ 11:45:08
URL: http://lovelybitch.blogg.se/
Postat av: Tuttan

Verkar vara i stil med Emils vitlökssoppa. Kanska ska vi be honom göra en pot full nästa gang ni kommer :-)

Betr. Ishockey: Kan man inte tussa ihop Rögle med Pittsburgh Penguins? En privatföreställning för Julia o Uffe, med resp. familjer. Julia kollar ishockey minst en halvtimme om dan, i nätet. NHL.

2008-11-28 @ 19:39:18
Postat av: Korven

haha jaaa! Lucky me, det satt så perfekt..



Du behöver iallafall inte oroa dig för vampyrer efter den soppan :)

2008-11-30 @ 18:49:30
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0