Sön 2/11 2008 - hjärtattacker o luriga bacellusker

Den som säger att Formel 1 är trist att titta på vet inte vad han, eller hon, pratar om. Utan att gå in på detaljer, så var dagens säsongsavslutning en nervkittlare av mått. Undrar hur många tittare runt klotet som faktiskt dog i hjärtinfarkt under dom sista rundorna. Min privata gissning ligger på ca 750 st. Jag menar det är ju inte ALLA som dör av en infarkt.
Eftersom alla butiker va stängda igår, shoppade jag o stora M loss på nätet istället. Stora M köpte en EH hoodie, jag en fårskinnsfodrad bomber jacket. I princip likadan som den jag redan har. Fast den nya är ny. Den gamla gammal. Köpte även skidor och skidskor till lilla m. Ebay... Ja just det, det blev lite kallingar o strumpor oxo från Tyskland. Skidorna kommer därifrån oxo föresten. Jackan o hooden från Amerikat.
I natt åkte jag på Montezumas hämnd. Kan ha varit T-bone steken, men kanske va det bara ett litet virus. Syndafloden i sig är över, men man känner sig rätt kass efteråt...  Måste vara pigg imorgon, för då bär det av till Slovenien. Ska hinna med sex leverantörsbesök i morgon o på tisdag. Sen bil via Österrike till Båstad. Uppe där onsdag kväll. Möte på torsdag morgon, fixa det sista inför mässan på fredag. Helg med en drös av barnen. Får se hur många som är tillgängliga. Därefter hämta Stefan i CPH mån morgon, sen Jönköping för att bygga monter. Mässa i fyra dagar. Hemåt igen lördag 15/11. Kämpigt men skoj, och förhoppningsvis givande :-)
Blir alltså nog inte sådär JÄTTEMYCKET bloggande kommande veckor. Men ska försöka få till en rad då och då.
Linda har föresten biljett till CPH fre 12/12, hem till Marbella igen mån 15/12.
Vi kommer upp tors 11/12, o åker hem igen tis 16/12. Anteckna nu det, så ni vet, alla ni som berörs .-))


"Sie bieten auf einen Völkl P60,  80cm Kindercarver mit Marker M450 Bindung Z 0,75 bis 4,5 inkl. Dachstein Skischuh, wahlweise in Gr. 28 oder 29."
Rätt söta små skidor va? :-)))



Comments
Postat av: Linda

hej papi vilka bra ed entusiaster ni blivit. jag e verklien stolt =)

2008-11-03 @ 12:29:16
Postat av: Annakarin

Oj vad du reser och far! Mycket söta skidor!! Kanske bilder sen när hon använder dom?

2008-11-04 @ 16:59:26
URL: http://ellerhur1.blogg.se/
Postat av: Tuttan

Punkt 1:O va gör du med den gamla bombarjackan do.......????

Punkt 2:Do e de bara till o carva loss i Ischgl do, lilla m :-)

Punkt 3: Förmodar att Tannheim inte ingor i ditt österrike!?

2008-11-04 @ 19:07:37

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0