23/11 2008 - Desperate...

söndag är ju synonymt med pannkakor i sängen, tittandes på nån bra såpa. Nu är det Desperate Houswives som gäller. Har plågat igenom dom två första säsongerna. Plågat är väl lite att ta i, - repeterat är ett bättre ord. Tänkkte att tredle säsongen vill bli nåt nytt. Men ack vad man bedrog sig. Verkar ha sett i allafall början där med.  Det är den där lilla räliga Kajsas fel. Hon laddade ner från nätet för några år sen. Fy Kajsa... :-)))))
För varje nytt avsnitt säger vi unisont; NU, nu har vi inte sett mer, men så börjar det hela o vi konstarerar lika unisont att, shit, det här har vi ju oxo sett... men nästa vecka, då så... :-))
Idag har det snöat lite lätt, o blåst....
Imorgon drar jag till Slovenien igen. Hemma på tisdag igen. Sen Sverige.
Ser på DI hur svenska kronan rasar mot Euron... Riktiga bananpengar numera. Massor av folk (svenskar i telefon alltså) frågar mig om den ungerska ekonomin, räddningslån fråm internationella valuta fonden osv. Men de facto; våran Forint har bara tappat 7-8% mot Euron. Förklara det, nån som kan :-)
Idag steker jag hemgjorda köttbular, med IKEA sås o IKEA lingon.
Om precis en månad anländer vi till Ischgl, för mega skidåkning. JUHU, som Linda brukar säga :-)

Svensk husmanskost

Comments
Postat av: Tuttan

Da borde man ju egentligen (EGENTLIGEN!!!!)aka till Sverige o julshoppa :-)

2008-11-25 @ 16:39:43
Postat av: Tuttan

PS Vadda??? Vi tittar pa sprillans färska husfruar varenda mandag. I DO love mondays..... Dom har inte lagt av sig ett dugg!!!

2008-11-25 @ 16:42:01

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0