Sön 19/10 2008 - snart jul...

Söndag igen. Hemskt vad veckorna rullar på. Bara åtta veckor till julafton. Dvs den riktiga julafton, som vi tänker fira i Båstad den trettonde December. Tar man både Lucia o jul samtidigt så måste det väl under strecket bli mindre disk...?
Anledningen till detta något udda datum för jul vet ju dom inblandade, men för alla andra så är det så att vi pga lite knepig familjesammansättning har gjort så dom senaste 10 åren. Då får alla syskonen (iallafall dom sex som jag är stolt pappa åt) träffas. Det brukar bara bli sådär två gånger om året som vi får till det samtidigt. Julfirande, och skid o snowboard åkande i Ischgl i Januari.
Hoppas Linda kan komma loss från sitt kära Spanien (kanske hon tillomed kan övertala Chris att komma med...) o att Kajsa inte är ute o flyger den dan, eller att Victor inte har nån match... Men nu vet ni den officiella dan, så det är bara att jobba på  att komma loss då.
Imorgon flyger jag till Sverige, eller Köpenhamn, där Kajsa påpassligt går av sitt pass nästan samtidigt som jag landar. Det brukar vara bra timing, och så även denna gång alltså. Åker tillbaka på Torsdag igen, o då tar jag med mig Hilda o Maja ner, som ju snart har höstlov. Dom stannar til på Tisdan veckan efter. Kajsa kommer ner o hämtar dom. Tyvärr kan dom inte stanna längre eftersom, dom ska med mamma o Anders till London på Onsdagen. Vi gör allt för att hålla flygbolagen under armarna i dessa kristider :-)))

Så här såg det ut för två år sedan;


Comments
Postat av: Tuttan

Ser ju trevligt ut, men det är väldigt vad vissa ser smo ut.......... :-))))))

2008-10-20 @ 20:23:24

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0