Fre 24/4 2009 - i rök och damm...

har varit i Sverige två dagar, med lite jobb o lite allvar :-)) Nu tillbaks i bulliga Budapest igen. Nu har man lyckas gräva upp SAMTLIGA gator i en omkrets av några kvarter från oss räknat.  Fullständigt bilkaos. Ingen kommer varken fram ellr tillbaks. För att inte tala om några hundra försvunna parkeringsplatser. Bilarna har inte blivit färre... Fast å andra sidan behöver man ju ingen P-plats när man sitter fast i en kö, så på nåt sätt är ju problemet ändå löst... :-)
Anledningen är att det ska bli fint med kullersten, gammeldags gatlampor o massa nya trän. Så som dom gjorde med vår gata förra året. Blir alltså jättefint när det väl är klart, men resan dit är som sagt inte att leka med.
Som vanligt tar ungrarna det hela med ro. Både dom som jobbar, o dom som sitter i sina bilar. Inget tutande eller svärande. Lite musik på radion, röker, kollar barbenta tjejer som spatserar förbi i typiskt ungersk mundering, Alltså inte folkdräkt, utan kort-kort. O då snackar vi KORT!!!, så det går faktiskt ingen nöd på dom. Inte på mej heller, fast jag inte röker... :-)
Fredag. - Trattis med andra ord :-) 

Stora M har provat ut nattsiktet på nya kamran...


Comments
Postat av: Tuttan

Snyggt!!!

2009-04-24 @ 19:46:46

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0