Tisdag 29 december 2009 - back in Bu

jaha, då va vi åter hemma efter två dagars bilkörning, tre dagars skidåkning och fyra nätter på Olympia.
Åsså massor med mat. Startade dagarna med en rejäl frukostbuffet, sen nåt lätt i backen, som Wienerschnitzel med Pommes Frittes, eller liknande smalmat. Kvällstid blev det femrätters varje dag. Känner mig som ett svullet isterband nu. Blir att ta det lite lugnare med kalori-intaget dom närmsta dagarna. Börjar på gymmet den fjärde igen. Ska bli skönt!! :-)
Det blev rätt mycket skidåkande med. Lilla m va duktig redan förra säsongen, men nu va hon ännu bättre. Flängde som en flådd råtta upp och ned. Inte uppåner så värst mycket, utan upp- med liften, o ner med tjusfulla parallellsvängar.
Om fem veckor är et dax igen. Då med hela barnaskaran. Kajsa har bokat en buss. Kajsa är som Lotta på Bråkmakargatan. Hon kan ALLT! :-))
Idag har vi varit o hälsat på ett par vi känner som nyss fått en dotter. Zina heter den lilla, rätt fint namn... Till mat fick vi hemgjord salami, med riktig fjutt! Gott!!! :-)




Comments
Postat av: Anonym

Who is the lost swedish hockeyplayer

2009-12-30 @ 16:19:21
Postat av: Limi

he's a good friend of mine... :-)

2009-12-30 @ 17:32:14
URL: http://limi.blogg.se/
Postat av: DD

HAHAHA, men Limi då..... det var en riktigt diskret tröja ;D



Men det där med skidåkning i alperna är ju rätt överskattat i år....jamenar, det finns ju snö i Ulricehamnsbacken vettja! ;D



2009-12-30 @ 18:19:35
Postat av: Limi

o va har dom för after ski i Ulricehamn då? myspys stämning? bra restauranger? o resten av kittet som hör en skidvecka till... :-)))

2009-12-30 @ 19:07:31
URL: http://limi.blogg.se/

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0