Lördag 13/6 2009 - Fölsedag

Fortfarande sitter det en del svenskt (Jante??)-tänkande i en, även efter att ha varit neutraliserad i rätt många år nu. Tex i trafiken; att köra om en polisbil i hög hastighet får många varningslampor att blinka, fast att man VET att man är på en tysk Autobahn med fri hastighet. Eller att tränga sig förbi en ambulans med sirener o blåljus på en slingrig landsväg. Det tar emot lite i början, men man tar ju seden dit man kommer :-)
Kom att tänka på detta när jag var ute o körde igår, o trycke mig om just en utryckande ambulans. Besökte en leverantör två timmar från Budapest.
Igår meddelade barnvakten med kort varsel att hon inte kunde komma, alltså tog vi med lilla m på Trattis. Normalt sett går vi ju dit med henne på torsdagar, o då lite tidigare på kvällen. Men hon skötte sig utmärkt.
Idag var jag o lilla m ute o handlade blommor tiiidigt, för att kunna väcka stora M med blommor o skönsång (grodan bolls födelsedag; vi är så glada  hurra, att du har, osv osv) Hon fyller alltså år idag. Trettiofyra närmare bestämt.


Comments

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0