Sön 15 mars 2009 - ändrade planer

Idag är det en av de två årliga nationaldagarna. Allt som är öppet 24/7, inkluderat julafton, är stängt. Alla ungrare som har två ben. Ett ben plus protes, eller rullstol är ute o viftar med flaggor. Dom är tom värre än norrbaggarna på sin sjuttonde maj. Tro det eller ej... Det sjungs och skriks och hålls eldiga tal dagen lång. Sen avslutas det säkert med ett mindre upplopp. Lite brinnande bilar o sånt som hör en sån här dag till.
Själva håller vi oss på avstånd. Alldeles förtrångt på gator o torg. Fast att det regnar idag. Detta ställde till det lite för mej. Skulle ju olja resten av altanen...  Så efter pannkakor o DH, fick det bli reprisen på "Deutschland sucht ein Superstar" Hellre det än att läsa nätaftonbladet med allt ståhej runt Melodifestivalen. Stackars konkurrentländer. Nu får dom göra om alla sina bidrag. Att kopiera det svenska är ju ett måste för success. Det har man ju läst om...
Snart ska lilla m göra chokladpudding, det görs en liten portion att ställa i kylskåpet, o resterande 75% stannar i skålen, som hon sen äter o slickar ren. Vem behöver diskmaskin?

Igår va vi ju på bio. "Happy Go Lucky" ytterligare ett brittiskt mästerverk får fem av fem smilies. En film så får en att skratta o bara må bra. Ej att förväxla med en amerikansk komedi, som i bästa fall bara får en att skratta...

Så här ser det troligtvis ut lite senare ikväll. Traditioner ska man hålla hårt på... :-)


Comments
Postat av: Tuttan

1 Är du säker pa att de inte tuttar pa just DIN bil?

2. Hade jag inte läst om det i din blogg, sa hade jag inte haft en a n i n g om att det det är en melodifestival pa gang. Säkert!

3. Tror vi maste ga pa bio o kolla in femsmileyfilmerna.

4. Diskmaskin???? Vi har en hund, motsvarande ett litet m :-)

2009-03-15 @ 18:58:52
Postat av: DD

Inget säger "Jag älskar detta land!" som lite fina kravaller. Härligt. Nästan som Malmö och Davis Cup tennis.



2009-03-16 @ 17:35:53
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0