Tors 19/3 2009 - ensam hemma... :-(

Åter till Båstad från ett kyligt Västerås. Himla bra besök där. Tror att vi kan sno åt oss en bra och långsiktig order :-)
Flög fram o tillbaka till (o från) Arlanda. Hade därför lite tid över nu i eftermiddags. Denna dödades på Väla i Helsingborg.
Kollade mest runt lite, men hittade förståss ett antal helt oumbärliga objekt på Claes Olsson. Där finns allt man egentligen inte behöver, men ändå köper. Är man pryltokig så är man. Köpte ett kilo Entrecote. Fast inte på Claes Olssons... Hälften idag o hälften i morgon. Köpte en flaska utsökt Rioja oxo. Dom har ett sånt där tag själv system på Väla. Rätt stort utbud med vin :-) Men ett typiskt svensk system (i dubbel bemärkelse, haha) att gruppera varorna.
Det normal vore ju såklart att ha vinerna sorterade på länder och regioner. men icke. Dom var grupperade map på prisklass!!! Under 69,00 sen 70,00-99,00 osså viner över 100 spänn. Lustigt tyckte jag.
Mindere lustigt var det att köra från Arlanda till Västerås, för att hoppa lite fram o tillbaks i ämnena. För det första; vilken flygplats mer än Arlanda har inga hyrbilsfirmor representerade inne i terminalerna??? Man måste ta en buss o åka en kvart!! Gratis visserligen, men ändå. Sen har dom mage att ta ut en "flygplatsavgift" på bilarna. Hur i hela friden kan dom försvara detta??? När dom ligger långt utanför flygplatsområdet???
Som lök på laxen fick jag en KIA. Ett skämt trodde jag först. Visade sig att jag hade rätt. Inte konstigt det händer singleolyckor. Sämre väghållning får man leta efter. Billig bil påstår man, men hur billigt man än säljer en sån bil, så är den på tok för dyr!!
Sen reflekterade jag över trafiktempot. Inte NÅGON körde för fort. Alla skumpade runt i laglig hastighet. Som att köra i USA... Tacka vet jag Skåne, där är det bättre tempo. Där hålls det generellt ett mycket högre och olagligt tempo. Heja Skåne :-))


Comments
Postat av: M

better join our "home alone" club asap! missu

2009-03-19 @ 22:45:29
Postat av: DD

HAHAHAHA!!! Ja skåningar kan det däringa med att köra bil! ;D



På Landvetter ligger hyrbilsfirmorna utanför terminalen, men bara tvärs över gatan.



2009-03-20 @ 10:32:36
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: kajsa

ja, kia är ingen bil för oss som gillar bilar och som kört långt och gärna! tacka vet vi BMW!!! <3

2009-03-20 @ 14:46:51

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0