första april 2010 - grisigt värre

igår va en lååång arbetsdag. Körde hemifrån kl 4 o va hemma igen 19 timmar och 130 mil senare. Hann med 3 företagsbesök. Inget spektakulärt, bara daily business... Elva på kvällen är det inte lätt att hitta parkringsplats. Lastzon kändes då som ett bra alternativ. Kostade en fotboja. Eller heter det kanske hjulboja på bilar?? I vilket fall som helst; fin röd boja på ena bakhjulet (trodde inte det fanns så stora...) Kostade ca 250 SEK  att bli befriad. Ganska billigt tycke jag när jag log o betalade :-)
Trattis idag. Hade sparat en stor blodig biffbit på tallriken att ha som dessert liksom. Fast när jagskulle äta upp den var den borta. Vem den skyldiga va? Lilla m såklart! Suck...
I eftermiddags hann jag med att fixa färdigt bevattningen. Verkar som dom flesta svenskar redan tagit påskledigt. Inga samtal på hela eftermiddagen. Blir nog inte mycket mer i morgon va? Fast att det är normal arbetsdag i detta landet. Långfredag är som väl inte uppfunner här ännu. Betyder ja att man kan ta ledigt fast att det är vardag. Eller??? Fast det kan man ju å andra sidan ändå... :-))




Comments
Postat av: Tuttan

250 sek - ungefär vad det kostar att sta en dag i P-hus i München - för en fotboja säkert värt a big smile!

2010-04-01 @ 20:59:04
Postat av: Linda

jag har inte ledigt i helgen.. men därfor nesta vecka :)

2010-04-02 @ 03:47:12
URL: http://lindalejhejsvej.blogg.se/

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0