Söndag 14 Februari 2010 - Paella i repris

Igår firade lilla m fölsedag igen. För vilken gång i ordningen har jag glömt (Detta året alltså) Annars är det ju som bekant 5. Huset va fullt av ungrare. Stora som små.
O gissa vad... Vår lilla mutant är inte så mutistisk av sig längre. Hon pratade friskt med ALLA. Även dom hon träffar sällan. Kom som en blixt från klar himmel. Alla var lika förvånade och glada.
Får se hur det blir på dagis, om svadan fortsätter där...
I vanlig ordning bjöd vi på Paella o Dajmtårta. Vågar inte laga någon annan mat, eftersom dom flesta först försäkrat sig om att vi håller på traditionerna innan dom bekräftade sitt deltagande :-))
Idag blev det pannkaka till nya friska avsnitt av Desperat Housewives. Säsong 5. För oss är dessa avsnitt nya, även om en del anda betraktar dom som uråldriga... Gabby ser ju iallafall uråldrig ut...
OS har visst startat, o Sverige blev blåst på en säker medalj i skidskyttet. Dom där kanadickerna hade ju ändrat grafiken i rutan. Det gjorde tittarna så konfysa ott dom inte kunna heja fram svenskarna. Det hela är rätt fritt tokat efter vad jag läste i Aftonbladet...


Comments
Postat av: Tuttan

Inga lavinoffer än??

2010-02-14 @ 19:19:45
Postat av: linda

mmmmmmmm :)

2010-02-14 @ 21:26:30
URL: http://lindalejhejsvej.blogg.se/
Postat av: Limi

Grannens bil strök med igår...

2010-02-14 @ 21:56:08
URL: http://limi.blogg.se/

Give your comments here:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0